free statistics Deprem Son Dakika : Son Dakika Konya Nin Meram Ilcesinde 5 1 Buyuklugunde Deprem Yasandi Son Dakika - İstanbul, muğla, i̇zmir, manisa, malatya ve birçok illere ait son dakika deprem bilgileri afad'dan. Skip to main content

Deprem Son Dakika : Son Dakika Konya Nin Meram Ilcesinde 5 1 Buyuklugunde Deprem Yasandi Son Dakika - İstanbul, muğla, i̇zmir, manisa, malatya ve birçok illere ait son dakika deprem bilgileri afad'dan.

Amasya, çorum, i̇zmir, konya ve burdur 2'nin üzerinde erzurum ise … Deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve. Türkiye bugün deprem fırtınasına uyandı. Balıkesir'in dursunbey ilçesinde richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, olumsuz bir durumun olmadığını söyledi.

Türkiye'de son 24 saatte meydana gelen son depremler listesini buradan ulaşabilirsiniz. Son Dakika Erzurum Da Deprem
Son Dakika Erzurum Da Deprem from cdnr.yenicaggazetesi.com.tr
Jan 18, 2022 · son dakika: 2 days ago · son dakika haberi. Dec 27, 2021 · son dakika deprem haberleri: Jan 22, 2022 · son dakika: Amasya, çorum, i̇zmir, konya ve burdur 2'nin üzerinde erzurum ise … Deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve. Ege denizi'nde saat 14.48'de 5,3 büyüklüğünde deprem meydana … Afad verilerine göre deprem akdeniz açıklarında saat 11.22'de yerin 214 km altında 4.1 büyüklüğünde meydana geldi.

Deprem sonrası açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, olumsuz bir durumun olmadığını söyledi.

Kandilli'nin aktardığına göre i̇zmir dikili'de meydana gelen depremin büyüklüğü 3.7, derinliği ise 8.4 km olarak ölçümlendi. Deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve. Amasya, çorum, i̇zmir, konya ve burdur 2'nin üzerinde erzurum ise … Sarsıntı i̇stanbul'da ve çevre illerde de hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi verilerine göre ise deprem yerin 25 km altında meydana gelen deprem 4.4 büyüklüğünde kaydedildi. Jan 30, 2022 · son dakika | kandilli'den yapılan açıklamaya göre i̇zmir'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!. Kayseri'de saat 02.28'te sarıoğlan ilçesinde 4.9 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Deprem sonrası açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, olumsuz bir durumun olmadığını söyledi. Depremin merkez üssü sarıoğlan ilçesinde ise ev ve ahır gibi yapılarda küçük çapta hasar meydana geldi. İstanbul, muğla, i̇zmir, manisa, malatya ve birçok illere ait son dakika deprem bilgileri afad'dan. Türkiye bugün deprem fırtınasına uyandı. Jan 22, 2022 · son dakika: Sarsıntı kıbrıs adası başta …

Jan 22, 2022 · son dakika: Sarsıntı kırşehir, aksaray, sivas gibi çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Kayseri'de saat 02.28'te sarıoğlan ilçesinde 4.9 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Balıkesir'in dursunbey ilçesi merkez üssü olmak üzere 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Amasya, çorum, i̇zmir, konya ve burdur 2'nin üzerinde erzurum ise …

Jan 22, 2022 · son dakika: Son Dakika Balikesir De Deprem Istanbul Da Sallandi
Son Dakika Balikesir De Deprem Istanbul Da Sallandi from icdn.tgrthaber.com.tr
Deprem sonrası açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, olumsuz bir durumun olmadığını söyledi. Jan 30, 2022 · son dakika | kandilli'den yapılan açıklamaya göre i̇zmir'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!. Deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve. Akdeniz'de kıbrıs açıklarında saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü sarıoğlan ilçesinde ise ev ve ahır gibi yapılarda küçük çapta hasar meydana geldi. 2 days ago · son dakika haberi. Afad ise depremin şiddetini 4,7 olarak açıkladı. Jan 22, 2022 · son dakika:

Jan 22, 2022 · son dakika:

Jan 11, 2022 · son dakika: Jan 22, 2022 · son dakika: Kandilli'nin aktardığına göre i̇zmir dikili'de meydana gelen depremin büyüklüğü 3.7, derinliği ise 8.4 km olarak ölçümlendi. Akdeniz'de kıbrıs açıklarında saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve. Jan 18, 2022 · son dakika: Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi verilerine göre ise deprem yerin 25 km altında meydana gelen deprem 4.4 büyüklüğünde kaydedildi. Deprem sonrası açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, olumsuz bir durumun olmadığını söyledi. Afad verilerine göre deprem akdeniz açıklarında saat 11.22'de yerin 214 km altında 4.1 büyüklüğünde meydana geldi. Sarsıntı kırşehir, aksaray, sivas gibi çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Jan 22, 2022 · son dakika: Jan 30, 2022 · son dakika | kandilli'den yapılan açıklamaya göre i̇zmir'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!. Dec 27, 2021 · son dakika deprem haberleri:

Jan 22, 2022 · son dakika: Jan 11, 2022 · son dakika: Balıkesir'in dursunbey ilçesinde richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı i̇stanbul'da ve çevre illerde de hissedildi. Türkiye'de son 24 saatte meydana gelen son depremler listesini buradan ulaşabilirsiniz.

İstanbul, muğla, i̇zmir, manisa, malatya ve birçok illere ait son dakika deprem bilgileri afad'dan. Nsfhoohya575dm
Nsfhoohya575dm from static.daktilo.com
Afad verilerine göre deprem akdeniz açıklarında saat 11.22'de yerin 214 km altında 4.1 büyüklüğünde meydana geldi. Balıkesir'in dursunbey ilçesinde richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi verilerine göre ise deprem yerin 25 km altında meydana gelen deprem 4.4 büyüklüğünde kaydedildi. Amasya, çorum, i̇zmir, konya ve burdur 2'nin üzerinde erzurum ise … Sarsıntı kırşehir, aksaray, sivas gibi çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Jan 22, 2022 · son dakika: Dec 27, 2021 · son dakika deprem haberleri: Depremin merkez üssü sarıoğlan ilçesinde ise ev ve ahır gibi yapılarda küçük çapta hasar meydana geldi.

Jan 18, 2022 · son dakika:

İstanbul, muğla, i̇zmir, manisa, malatya ve birçok illere ait son dakika deprem bilgileri afad'dan. Bölgeye herhangi bir olumsuzluğa karşı afad ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Jan 11, 2022 · son dakika: Deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! 2 days ago · son dakika haberi. Deprem sonrası açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, olumsuz bir durumun olmadığını söyledi. Türkiye bugün deprem fırtınasına uyandı. Jan 30, 2022 · son dakika | kandilli'den yapılan açıklamaya göre i̇zmir'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!. Balıkesir'in dursunbey ilçesi merkez üssü olmak üzere 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ise depremin şiddetini 4,7 olarak açıkladı. Sarsıntı i̇stanbul'da ve çevre illerde de hissedildi. Dec 27, 2021 · son dakika deprem haberleri: Afad verilerine göre deprem akdeniz açıklarında saat 11.22'de yerin 214 km altında 4.1 büyüklüğünde meydana geldi.

Deprem Son Dakika : Son Dakika Konya Nin Meram Ilcesinde 5 1 Buyuklugunde Deprem Yasandi Son Dakika - İstanbul, muğla, i̇zmir, manisa, malatya ve birçok illere ait son dakika deprem bilgileri afad'dan.. Kandilli'nin aktardığına göre i̇zmir dikili'de meydana gelen depremin büyüklüğü 3.7, derinliği ise 8.4 km olarak ölçümlendi. Akdeniz'de kıbrıs açıklarında saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ise depremin şiddetini 4,7 olarak açıkladı. Depremin merkez üssü sarıoğlan ilçesinde ise ev ve ahır gibi yapılarda küçük çapta hasar meydana geldi. Türkiye bugün deprem fırtınasına uyandı.

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar